vrijdag 28 januari 2011

New kids Zeikerds!

Er is voor het eerst weer is een Nederlandse film dat een hit is geworden, en de media barst weer van de kritiek.
De "succesvolle" film NEW KIDS TURBO, is een hit. Hij draait al enkele maanden in de bioscopen en heeft al meer bezoekers gehad dan ''er komt een vrouw bij de dokter". tijd voor een blogje.

De laatste tijd is deze film weer in de media vanwege het geweld gedrag en agressie van de Brabantse jongeren. Deze film zou een aanleiding zijn om meer geweld tegen de politie te gebruiken. gewoon bullshit! dit is gewoon een kwestie van het aanwijzen van een slachtoffer! de media moet niet zo zeiken over iets wat momenteel gewoon in de belangstelling staat. Er is weer iets wat goed presenteert en zijn doelstelling behaald. en wie moet er weer kritiek geven, en de schuld geven. de politie en de media. .
Dus tijd dat er naar iemand anders gewezen word!
voor mij is het moeilijk te begrijpen dat de Nederlandse jongeren zo dom zijn dat ze echt deze film gaan kopieren. En ja de termen komen voor, en ja sommige dingen zijn grappig, maar dat wilt echt niet zeggen dat de jongeren nou ook denken, ''ik ga niks betalen want ik ben een NEWKID, laat ze maar komen jonguh''. en zowel, dan zou nu iedereen wel een matje lopen en een snor.  de bier van de LIDL zou een miljardenbedrijf worden en vooralsnog is dat niet het geval.

maar het zal dus vast niet lang duren voordat de regering er mee gaat bemoeien en zal zoeken naar een oplossing, en dan word deze film en serie van de kijkbuis gehaald. wat in eerste instantie misschien heel slim lijkt als dit werkelijk het probleem zou zijn, MAAR: zullen ze dan ook werkelijk in de gaten hebben hoeveel belastinginkomsten de regering weer zal mislopen door 1 film en serie. aangezien dit de Best bezochte film is van nu! en nu betalen we 6% en volgend jaar 19% btw op zo'n film. dus stel dat er een vervolg zou komen....
Dus ik hoop dat de regering goed nadenkt voor dat ze dit van de televisie verbieden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten